Internet-sivustot ja muut verkkopalvelut

Toimivan Internet-sivuston luomiseen kuuluu rakenteen, toiminnallisuuden ja visuaalisuuden suunnittelu ja toteutus. Uuden sivuston tekeminen sisältää useita vaiheita, joista kaikista huolehdimme puolestasi.

Internet-sivujen tekeminen alkaa kartoituksella, jolloin selvitetään, millaisia sivuja yrityksesi tai yhteisösi tarvitsee. Luomme sivuillesi yrityksen tyyliin sopivan graafisen ilmeen, jota pääset kommentoimaan jo luonnosvaiheessa. – Yrityksen kaikessa materiaalissa toistuva visuaalinen ilme parantaa yrityksen tunnettuutta ja nostaa sen huomioarvoa.

Sivustosi kuvituksena voimme käyttää joko omia kuviasi tai hankimme kuvat kuvapankista. Viestinnän ammattilaisina tarkistamme sivuston suomenkieliset tekstit tai sopimuksen mukaan kirjoitamme ne toimittamasi tiedon pohjalta. – Ymmärrettävä sanasto ja oikeakielisyys houkuttelevat lukemaan sivustoasi tarkemmin. Tarvittaessa välitämme myös käännöspalveluita.

Suunnittelemme sivustosi helppokäyttöiseksi ja selkeäksi, jolloin sivustolla on helppo liikkua. Tarpeen mukaan teemme sivustolle myös yhteydenotto- ja palautelomakkeet.

Paitsi yrityksen tai yhteisön Internet-sivuja, teemme myös perheen, lemmikin tai harrastuksen kotisivut verkkotunnuksen anomisesta valmiiseen sivustoon.

Responsiivisuus

Uudet sivustot kannattaa ehdottomasti toteuttaa responsiivisina, jolloin sivut skaalautuvat myös mobiililaitteiden näyttökoon mukaan. Responsiivisuus edesauttaa myös parempaa näkyvyyttä hakukoneiden hakutuloksissa. Uudistamme myös vanhempia sivustoja edullisesti tyylikkäiksi ja responsiivisiksi.

Valmis paketti verkkotunnuksen anomisesta sivuston julkaisuun

Voimme anoa puolestasi sivustolle verkkotunnuksen, hankkia tarvittavan serveripalvelun, hoitaa ohjaukset sekä suunnitella ja toteuttaa sivuston toimittamasi sisältömateriaalin pohjalta käyttökuntoon. Näin sinun ei tarvitse huolehtia teknisistä vaiheista, vaan saat halutessasi sivuston avaimet käteen -periaatteella.

SummanenLAW'n Internet-sivut