Palvelut

Internet-sivustot ja muut verkkopalvelut

Hyvän Internet-sivuston luomiseen kuuluu visuaalisuuden, rakenteen ja sisällön suunnittelu ja toteutus. Ajanmukaisen sivuston tulee olla responsiivinen eli toimiva kaiken kokoisissa laitteissa. Uuden sivuston tekeminen sisältää useita vaiheita, joista kaikista voimme huolehtia puolestasi.

Lue lisää ->

Graafinen suunnittelu ja painatuspalvelut

Yhtenäinen graafinen ilme tukee ja rakentaa yrityksen imagoa, parantaa tunnettuutta ja nostaa sen huomioarvoa. Suunnittelemme ja toteutamme logoja, mainoksia, tiedotteita, kutsuja, ikkuna- ja autoteippauksia, roll-up -telineitä ym.

Lue lisää ->

Viestintäpalvelut, koulutus ja konsultointi

Tarjoamme viestintäpalveluita viestinnän suunnittelusta toteutukseen. Toteutamme myös yksilöllistä tietotekniikan ja tiedottamisen koulutusta aina laajoista koulutuspäivistä käyttäjätukeen.

Lue lisää ->

Liikelahjat ja muut yksilöidyt tuotteet

Kiitä liikelahjalla asiakasta uskollisuudesta, yhteistyökumppania yhteistyöstä tai henkilökuntaa työpanoksesta. Ajatuksella valittu, laadukas ja tyylikäs liikelahja edistää myyntiä muistuttaen yrityksestäsi. Liike- ja mainoslahjat ovatkin mainio keino yrityksen ja tuotteiden näkyvyyden ja tunnettuuden lisäämiseen.

Lue lisää ->