TammiViestintä

TammiViestintä on vuonna 2008 perustettu viestinnän, tietotekniikka-alan ja graafisen suunnittelun asiantuntijayritys, joka toteuttaa sekä yksittäisiä projekteja että viestinnän kokonaisratkaisuja. – TammiViestinnältä saat kaiken tarvitsemasi logosuunnittelusta ja käyntikorteista roll upeihin sekä tiedotepalveluista ja esitteistä Internet-sivustoihin. Palveluita voi ostaa joko tuntitöinä tai projekteina, ja myös säännöllisestä ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä voidaan sopia. TammiViestintä toimii tiiviissä yhteistyössä TammiMedian kanssa.

TammiViestintästä vastaa Heli Tammi. Hänen mukaansa on tärkeää hoitaa työt niin, että asiakkaat ovat tyytyväisiä tuotteisiin ja palveluihin. Tehtävät on hoidettava järkevästi ja tehokkaasti. Jokaisesta uudesta saavutetusta virstanpylväästä on syytä iloita, mutta samalla tulee pitää mielessä, että uudet haasteet odottavat aina nurkan takana.

TammiViestintä on ProComin,  Suomen Yrittäjien sekä Hämeen ja Riihimäen Yrittäjien jäsen sekä YritysVoimalan yhteistyökumppani – ammattitaitoinen ja luotettava.

Näin Heli kertoo itsestään ja taustastaan

Peruskoulutukseltani olen HSO-sihteeri ja MTi-tiedottaja, joten viestinnän alan koulutustausta on vahva. Olen myös suorittanut audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinnon julkaisugrafiikan osaamisalalta, ja olen valmistunut Media Designeriksi. Tarkempia tietoja koulutuksestani ja työkokemuksestania löytyy osoitteesta www.helitammi.fi

Työkokemusta minulla on viestinnän alalta usean vuoden ajalta, ja olen myös ollut opettajana yliopiston viestinnän koulutusohjelmassa. Visuaalisesta suunnittelusta on kertynyt ajan mittaan runsaasti kokemusta.

Monivuotinen, itsenäinen vastuu on opettanut paljon käytännön asioita, ja vuosien mittaan alan kontaktiverkko on kasvanut varsin laajaksi. Monipuoliset mediataidot niin teknisesti kuin ihmisten välillä ovat kehittyneet opintojen, itseopiskelun sekä kokemuksen kautta. Omaan laajan kokemuksen toimisto-ohjelmista, kuvankäsittelystä, julkaisu- ja taitto-ohjelmista sekä Internet-sivujen sisällöntuotannosta ja taitosta. Suomen kieli on rakkaimpani.


Harrastuksiini kuuluvat lemmikit, musiikki, cruisailu vanhalla Mustangilla, lukeminen ja yhdistystoiminta.