FI-välittäjätunnus

Tarkista fi-verkkotunnuksesi tiedot

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on huomannut, että fi-verkkotunnusrekisterin tiedot ovat joillakin käyttäjillä vanhentuneet. Voit tarkistaa omat tietosi osoitteessa www.domain.fi kirjoittamalla oman verkkotunnuksesi kohtaa Hae fi-verkkotunnusta. Palvelu näyttää verkkotunnuksen ja käyttäjän tiedot.

Jos verkkotunnuksesi tiedot ovat ajan tasalla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos tietosi eivät ole ajan tasalla, sinun tulee korjata ne ottamalla pikaisesti yhteyttä omaan verkkotunnusvälittäjääsi. TammiViestinnän sähköpostiosoite on info@tammiviestinta.fi.

Laki edellyttää, että fi-verkkotunnusrekisteriin merkityt verkkotunnuksen käyttäjän tiedot ovat oikein ja ajantasaiset. Puutteelliset tai virheelliset tiedot voivat johtaa fi-verkkotunnuksen poistamiseen.

Fi-verkkotunnusrekisterin ylläpitäjä Liikenne- ja viestintävirasto Traficom käyttää verkkotunnusrekisteriin ilmoitettua sähköpostiosoitetta kuulemistasi varten silloin, kun toinen taho vaatii fi-verkkotunnustasi itselleen tai poistettavaksi rekisteristä sekä muihin tunnustasi koskeviin yhteydenottoihin. Näin ollen on ehdottoman tärkeää, että sähköpostiosoite on toimiva ja se on omasi.  Huomioithan myös, että todellisen verkkotunnuksen käyttäjän salaamiseen tarkoitetut palvelut (proxy services) eivät ole lain tarkoituksen mukaisia ja ovat ennen kaikkea riski omien oikeuksiesi kannalta.

Kiitos yhteistyöstä!